Τι είναι το Utopia

 Λίγα λόγια για το πιο πρωτότυπο,   εκπληκτικό concept store που έχει βιώσει   ποτέ το αθηναϊκό κοινό.

 Το Golden Hall, ο κορυφαίος luxury  shopping προορισμός της πόλης, φροντίζει πάντα να ηγείται, να καινοτομεί και να προσφέρει μοναδικές νέες εμπειρίες στους επισκέπτες του. Ποιοι όμως είναι οι επισκέπτες του; Το πιο ενημερωμένο, υποψιασμένο, απαιτητικό και ανήσυχο κοινό, που επιθυμεί να βιώνει διαρκώς νέα “shopping & leisure experiences”.

Στο πνεύμα αυτό και με το βλέμμα στη νέα τάση του retailtainment διεθνώς, έγινε η σύλληψη και ήρθε στη «ζωή» το «Utopia @ Golden Hall»: ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον του, σε συνδυασμό με την εναλλαγή στα προσφερόμενα είδη, διηγείται κάθε φορά στον επισκέπτη μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία.
Ένας curator (lifestyle influencer) συλλαμβάνει ένα concept, βάσει του οποίου επιλέγει έως 70 προϊόντα από 40 καταστήματα του GH για να το πλαισιώσει. Ο curator τοποθετεί τα προϊόντα στο showroom και γύρω τους χτίζει και εξιστορεί μία μοναδική αφήγηση.

Κάθε εβδομάδα, ο curator επιλέγει ένα νέο προϊόν, το προϊόν της εβδομάδας, και γύρω από αυτό κινείται η θεματική της, με καλεσμένους influencers, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, κ.ο.κ. και σχετικά δρώμενα. Παράλληλα τρέχουν events ομορφιάς, μόδας, γεύσης, well-being, μουσικής, urban culture, how-to διακόσμησης, τεχνολογίας και ό,τι δεν περιμένει κανείς να συναντήσει στο Golden Hall.

Επίσης, κάθε εβδομάδα μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ, συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation.

Κάθε 8-10 εβδομάδες το showroom καταλαμβάνει ένας νέος curator με το δικό του μοναδικό τρόπο. Ανακαλύψτε την ιστορία του καθενός και ζήστε μαζί μας τη νέα shopping & leisure εποχή, μόνο στο Golden Hall.

Καλωσορίσατε στο Utopia.

Ανακαλύψτε όλα τα events,
τις δράσεις και τους καλεσμένους του Utopia

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης