Ο Παναγιώτης Μένεγος σε ένα one-on-one talk με τη Γαλάτεια Λασκαράκη στο Utopia @ Golden Hall

Ο Παναγιώτης Μένεγος σε ένα one-on-one talk με τη Γαλάτεια Λασκαράκη στο Utopia @ Golden Hall
29
Οκτωβρίου
17:00

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον συνιδρυτή του popaganda.gr και ραδιοφωνικό παραγωγό του En Lefko 87,7.

 

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και οι curator του, εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία μοναδική και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τους curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Η νέα θεματική του Utopia υπό την επιμέλεια του Marie Claire και της Γαλάτειας Λασκαράκη, editor-in-chief του Marie Claire ακούει στο όνομα "Fashion Matters" και εξερευνά τη στενή σχέση μόδας και γυναικείας ενδυνάμωσης, μέσα από τους πιο εμβληματικούς και επαναστατικούς σταθμούς στην ιστορία του στιλ, με επιλογές από τα καταστήματα του Golden Hall.

Aν εκτός από τα μοναδικά αντικείμενα που έχει συλλέξει η curator, θέλετε ακόμα έναν λόγο για να επισκεφτείτε το Utopia, να σας πούμε ότι καλεσμένος του Marie Claire και της Γαλάτειας Λασκαράκη την Πέμπτη 29/10 στις 17:00 το απόγευμα θα είναι ο Παναγιώτης Μένεγος. Ο συνιδρυτής του popaganda.gr και ραδιοφωνικός παραγωγός του En Lefko 87,7 θα βρίσκεται στο installation του Fashion Matters στο Utopia @ Golden Hall για να δώσει τη progressive ματιά στο πώς τα κοινωνικά κινήματα έχουν επηρεάσει τη μόδα, να μας μιλήσει για το ραδιόφωνο και το μέλλον των media  και να μας αποκαλύψει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για τον ίδιο και δεν είχαμε μέχρι σήμερα τη δυνατότητα.

Να είστε όλοι εκεί!

Credit φωτογραφίας: Ανδρέας Σιμόπουλος

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης