Ο Χρήστος Χωμενίδης σε ένα one-on-one talk με τη Γαλάτεια Λασκαράκη στο Utopia @ Golden Hall

Ο Χρήστος Χωμενίδης σε ένα one-on-one talk με τη Γαλάτεια Λασκαράκη στο Utopia @ Golden Hall
4
Νοεμβρίου
18:00

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον γνωστό συγγραφέα.

 

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και οι curator του, εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία μοναδική και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τους curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Η νέα θεματική του Utopia υπό την επιμέλεια του Marie Claire και της Γαλάτειας Λασκαράκη, editor-in-chief του Marie Claire ακούει στο όνομα "Fashion Matters" και εξερευνά τη στενή σχέση μόδας και γυναικείας ενδυνάμωσης, μέσα από τους πιο εμβληματικούς και επαναστατικούς σταθμούς στην ιστορία του στιλ, με επιλογές από τα καταστήματα του Golden Hall.

Aν εκτός από τα μοναδικά αντικείμενα που έχει συλλέξει η curator, θέλετε ακόμα έναν λόγο για να επισκεφτείτε το Utopia, να σας πούμε ότι καλεσμένος του Marie Claire και της Γαλάτειας Λασκαράκη την Τετάρτη 4/11 στις 18:00 το απόγευμα θα είναι ο Χρήστος Χωμενίδης. Ο αγαπημένος συγγραφέας που έχει στιγματίσει τη γενιά του με τα κείμενά του θα βρίσκεται στο installation του Fashion Matters στο Utopia @ Golden Hall για να μοιραστεί μαζί μας τη δική του οπτική για το πώς η μόδα αλληλεπιδρά με την κοινωνία, να μας μιλήσει για τα βιβλία του που έχουν αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς και να μας αποκαλύψει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για τον ίδιο και δεν είχαμε μέχρι σήμερα τη δυνατότητα.

Να είστε όλοι εκεί!

Credit φωτογραφίας: Γιώργος Καπλανίδης

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης