Παίξτε το πιο διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο παιχνίδι και κερδίστε δώρα από τη SARISTI

Παίξτε το πιο διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο παιχνίδι και κερδίστε δώρα από τη SARISTI
27
Δεκεμβρίου
10:00

Ελάτε στο Utopia για να γνωρίσετε το brand με τα καλύτερα μείγματα βοτάνων, από αμιγώς φυσικά συστατικά, που λατρεύουν όλοι όσοι επιθυμούν ένα organic lifestyle και κερδίστε τα προϊόντα του! Υπάρχει άλλωστε κάτι πιο ελκυστικό από μια κούπα με ζεστό αρωματικό αφέψημα, κατά την περίοδο των γιορτών;

Η στροφή του Έλληνα καταναλωτή την τελευταία δεκαετία σε οργανικές επιλογές, δημιούργησε την ανάγκη για local brands με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Ένα από αυτά είναι και η SARISTI που συνθέτει για τους καταναλωτές, βιολογικά μείγματα βοτάνων, χωρίς πρόσθετα, με πρώτες ύλες που και οι ίδιοι θα επέλεγαν να συλλέξουν από τη Μητέρα Γη. Το πρωτοποριακό αυτό ελληνικό brand δημιούργησε για τον καταναλωτή, εξατομικευμένα μείγματα που καλύπτουν τις ξεχωριστές ανάγκες όλων και φροντίζει να του φέρει την ισορροπία, με τον πιο γευστικό τρόπο.

Αν θέλετε να γνωρίσετε τη SARISTI, να παίξετε το πιο fun quiz game και να κερδίσετε δώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε στο Utopia από τις 27 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου στο Utopia @ Golden Hall και να απαντήσετε σωστά στο ερωτηματολόγιο. Όποιος επισκέπτης απαντήσει σωστά στις περισσότερες από τις ερωτήσεις, θα κερδίζει δώρο ένα από τα προϊόντα Golden Edition, της σειράς Cuore e Mente της SARISTI. Μην το χάσετε!

Secret Tip: Προτού λάβετε συμμετοχή, μελετήστε καλά τα συστατικά του κάθε μείγματος, ρίχνοντας μία ματιά στο site: www.saristi.com!

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης