Ορσαλία Παρθένη, γιατί το shopping therapy είναι ξεπερασμένο;

Ορσαλία Παρθένη, γιατί το shopping therapy είναι ξεπερασμένο;

Δείτε το video από το talk της Ορσαλίας Παρθένη στο Utopia με το Marie Claire.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και οι curator του, εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένη το απόγευμα της 16ης Οκτωβρίου στο talk με το Marie Claire και την editor-in-chief του περιοδικού, Γαλάτεια Λασκαράκη ήταν η Ορσαλία Παρθένη, γνωστή σχεδιάστρια μόδας & owner του fashion brand PARTHENIS. Η δυναμική γυναίκα σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μίλησε για τη νέα fashion στολή των πολυάσχολων αντρών και γυναικών, το πώς η μόδα έχει πλέον καταργήσει τα στερεότυπα, τον συσχετισμό μόδας και φεμινισμού, γιατί ο μινιμαλισμός ως trend είναι πιο επίκαιρος από ποτέ και για τη σημασία του να επενδύσουμε πλέον όλοι στην ποιότητα. Δείτε το video και τις φωτογραφίες και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα αυτά που έρχονται.