Δάφνη Ζουμπουλάκη, πώς έγινε η Αθήνα πρωτεύουσα της τέχνης;

Δάφνη Ζουμπουλάκη, πώς έγινε η Αθήνα πρωτεύουσα της τέχνης;

Δείτε το video από το talk της Δάφνης Ζουμπουλάκη στο Utopia με το Marie Claire.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και οι curator του, εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένη το απόγευμα της 21 ης Οκτωβρίου στο talk με το Marie Claire και την editor-in-chief του περιοδικού, Γαλάτεια Λασκαράκη ήταν η Δάφνη Ζουμπουλάκη, διευθύντρια των Zoumboulakis Galleries. Η δυναμική γυναίκα σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μίλησε για το πώς η Αθήνα έγινε art capital του κόσμου και τόσοι καλλιτέχνες έχουν εγκαταστήσει τα ατελιέ τους στην ελλαδική πρωτεύουσα, για τα παιδικά της χρόνια δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Μόραλης και ο Αλέκος Φασιανός και όλο το online αρχείο των μοναδικών εκθέσεων που μπορείτε να δείτε στο zoumboulakis.gr. Δείτε το video και τις φωτογραφίες και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα αυτά που έρχονται.