Παναγιώτη Μένεγε, για ποιον ντύνονται τελικά οι άντρες;

Παναγιώτη Μένεγε, για ποιον ντύνονται τελικά οι άντρες;

Δείτε το video από το talk του Παναγιώτη Μένεγου στο Utopia με το Marie Claire.

 

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και οι curator του, εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένος το απόγευμα της 29ης Οκτωβρίου στο talk με το Marie Claire και την editor-in-chief του περιοδικού, Γαλάτεια Λασκαράκη ήταν ο Παναγιώτης Μένεγος, συνιδρυτής του popaganda.gr και ραδιοφωνικός παραγωγός του En Lefko 87,7. Το πάντα cool αγόρι που έχουμε συνδέσει άρρηκτα με τον όρο "urban" σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μίλησε για τις ερωτήσεις που ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε στις γυναίκες, πώς η μόδα σχετίζεται με τον φεμινισμό και γιατί πρέπει να είμαστε όλοι φεμινιστές, τα ταξίδια που θα ήθελε να κάνει μετά την καραντίνα και τις αμερικανικές εκλογές μεταξύ άλλων θεμάτων που θα βρείτε ακραία ενδιαφέροντα. Δείτε το video και τις φωτογραφίες και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα αυτά που έρχονται.