Βασίλη Ζούλια, γιατί το προσωπικό στιλ είναι πιο σημαντικό από τα trends;

Βασίλη Ζούλια, γιατί το προσωπικό στιλ είναι πιο σημαντικό από τα trends;

Δείτε το video από το talk του Βασίλη Ζούλια στο Utopia με το Marie Claire.

 

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και οι curator του, εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένος το απόγευμα της 11ης Νοεμβρίου στο talk με το Marie Claire και την editor-in-chief του περιοδικού, Γαλάτεια Λασκαράκη ήταν ο Βασίλης Ζούλιαςο γνωστός fashion designer. Ο άντρας που επαναπροσδιορίζει τον όρο "στιλ" σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μίλησε για το πώς κατάφερε να κάνει μια haute couture συλλογή εν μέσω πανδημίας, για τα νέα του project, για τις τάσεις, το προσωπικό στιλ και τη σημασία του και πάρα πολλά ενδιαφέροντα θέματα που μπορείτε στο παρακάτω video. Δείτε το και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα αυτά που έρχονται.