Ελένη Ψυχούλη, πες μας για τα ταξίδια γεύσης που ετοιμάζεις

Ελένη Ψυχούλη, πες μας για τα ταξίδια γεύσης που ετοιμάζεις

Δείτε το video από το talk της Ελένης Ψυχούλης στο Utopia με το Marie Claire.

 

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και οι curator του, εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένη το απόγευμα της 18ης Νοεμβρίου στο talk με το Marie Claire και την editor-in-chief του περιοδικού, Γαλάτεια Λασκαράκη ήταν η Ελένη Ψυχούληη γνωστή δημοσιογράφος γαστρονομίας. Η γυναίκα που επαναπροσδιορίζει τη λέξη "πολυπράγμων" μίλησε σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video μεταξύ άλλων για τη νέα της ζωή στον Βόλο, τα επαγγελματικά της project που ετοιμάζει, την ομορφιά της αποκέντρωσης και τη ζωή στα χωράφια, την ελληνική ελιά, τα παραδοσιακά προϊόντα και την τοπική κουζίνα του Πηλίου, για τις γαστρονομικές πρωτεύουσες του κόσμου, τα ταξίδια που της λείπουν, αλλά και για το νέο της τηλεοπτικό project στον ΣΚΑΪ που θα είναι ένα γαστρονομικό reality στο Πήλιο. Δείτε το και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα αυτά που έρχονται.