Θέμις Ζουγανέλη, πώς ορίζεται τελικά η πολυτέλεια μετά την πανδημία;

Θέμις Ζουγανέλη, πώς ορίζεται τελικά η πολυτέλεια μετά την πανδημία;

Δείτε το video από το talk της σχεδιάστριας του brand Themis Z στο Utopia με το Marie Claire.

 

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και οι curator του, εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένη το μεσημέρι της 25ης Νοεμβρίου στο talk με το Marie Claire και την editor-in-chief του περιοδικού, Γαλάτεια Λασκαράκη ήταν η Θέμις Ζουγανέληη σχεδιάστρια του brand Themis Z. Η γυναίκα που επαναπροσδιορίζει τη λέξη κομψότητα μίλησε σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video μεταξύ άλλων για τη ζωή της στην Ελβετία, πώς με γυμναστική και διαλογισμό ξεπερνά τις δυσκολίες της καραντίνας, για το brand της Themis Z και πώς η πανδημία το επηρέασε, τον νέο ορισμό της πολυτελείας και τα sustainable υλικά που χρησιμοποιεί για τις δημιουργίες του brand της και φυσικά για το προσωπικό της στιλ και τη συνεργασία της με τον οίκο Dior. Δείτε το και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα αυτά που έρχονται.