Αθηνά Μαξίμου, μπορείς τελικά να μας ορίσεις την έννοια της προδοσίας;
Credit φωτογραφίας της Αθηνάς Μαξίμου: Γιώργος Καπλανίδης

Αθηνά Μαξίμου, μπορείς τελικά να μας ορίσεις την έννοια της προδοσίας;

Δείτε το video από το talk της ηθοποιού στο Utopia με το Marie Claire.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και οι curator του, εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένη το μεσημέρι της 3ης Δεκεμβρίου στο talk με το Marie Claire και την editor-in-chief του περιοδικού, Γαλάτεια Λασκαράκη ήταν η ηθοποιός Αθηνά Μαξίμου. Η γυναίκα που μας έχει καθηλώσει με τις ερμηνείες της και πρωταγωνιστεί φέτος στο εμβληματικό έργο του Χάρολντ Πίντερ “Η Προδοσία”, σε σκηνοθεσία του συζύγου της Αιμίλιου Χειλάκη μίλησε σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μεταξύ άλλων για τη ρουτίνα της στην πανδημία και τις συνέπειες της στον πολιτισμό, την παράσταση που πρωταγωνιστούσε και θα συνεχιστεί μετά την άρση του lockdown, την έννοια της προδοσίας και αν αυτή έχει αλλάξει στο πέρασμα των χρόνων, τη συγκλονιστική ερμηνεία του Λάκη Λαζόπουλου, το 70s style που αγαπά, τη σχέση της με τη μόδα και το online shopping και φυσικά για τα αγαπημένα της σκυλιά και πώς έγιναν οικογένεια με αυτά. Δείτε το και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα αυτά που έρχονται.