Χρήστο Ζαμπούνη, πείτε μας για τη φορά που βρεθήκατε με τον πρίγκιπα Κάρολο
Credit φωτογραφίας: Λευτέρης Σιαράπης

Χρήστο Ζαμπούνη, πείτε μας για τη φορά που βρεθήκατε με τον πρίγκιπα Κάρολο

Δείτε το video από το talk του δημοσιογράφου και συγγραφέα στο Utopia με το Marie Claire.

 

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και οι curator του, εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένος το μεσημέρι της 10ης Δεκεμβρίου στο talk με το Marie Claire και την editor-in-chief του περιοδικού, Γαλάτεια Λασκαράκη ήταν o δημοσιογράφος και συγγραφέας Χρήστος Ζαμπούνης. Ο άντρας που όλοι έχουμε ταυτίσει με τους καλούς τρόπους, το savoir vivre και τη ζωή των royals σε όλο τον κόσμο μίλησε σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μεταξύ άλλων για τη viral σειρά The Crown και αν τελικά ωφελεί τη βασιλική οικογένεια και είναι ρεαλιστικό, για τη γνωριμία του με τον πρίγκιπα Κάρολο στην Πάτμο, για τους λόγους που η μοναρχία δεν επιβίωσε στην Ελλάδα όπως στην Αγγλία, για το πώς ξεκίνησε να ειδικεύεται στο βασιλικό ρεπορτάζ, ενώ έδωσε και το δικό του αισιόδοξο μήνυμα αλτρουισμού για το lockdown. Δείτε το και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα αυτά που έρχονται.