Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, πες μας ποιο ρούχο δεν θα έβαζες ΠΟΤΕ

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, πες μας ποιο ρούχο δεν θα έβαζες ΠΟΤΕ

Δείτε το video από το talk της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη με τους MI-RO.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένη το απόγευμα της 27ης Νοεμβρίου στο talk με τους fashion designers MI-RO ήταν η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη που σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μίλησε για το δικό της στιλ, τη μακροχρόνια συνεργασία της με την Τάμτα και πώς ξεκίνησε η συνεργασία τους, αλλά και την αστεία ιστορία της γνωριμίας της με τους σχεδιαστές. Δείτε το video και τις φωτογραφίες και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα τα συναρπαστικά που έρχονται.

Την ίδια εβδομάδα, η Nespresso έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες του Utopia να δοκιμάσουν τις νέες limited ποικιλίες Nespresso Variations Nordic και να γνωρίσουν τον σκανδιναβικό τρόπο ζωής του "Hygge" (που είναι συνυφασμένος με την προσωπική ευτυχία και τη θαλπωρή). Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από το event.