Χριστίνα Μπόμπα, ποιο είναι το πιο σημαντικό ταξίδι που έχεις κάνει μέχρι σήμερα;

Χριστίνα Μπόμπα, ποιο είναι το πιο σημαντικό ταξίδι που έχεις κάνει μέχρι σήμερα;

Δείτε το video από το talk της Χριστίνας Μπόμπα με τους MI-RO.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένη το απόγευμα της 4ης Δεκεμβρίου στο talk με τους fashion designers MI-RO ήταν η Χριστίνα Μπόμπα που σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μίλησε για το πώς άλλαξε η ζωή της μετά την πρόταση γάμου από τον Σάκη Τανιμανίδη, το στιλ της, τα δώρα που δεν ανταλλάσσει συχνά με τον σύντροφό της και φυσικά σχολίασε το ταξίδι ζωής της ανάμεσα στα εκατοντάδες που έχει κάνει. Δείτε το video και τις φωτογραφίες και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα τα συναρπαστικά που έρχονται.

Την ίδια εβδομάδα τα Georg Jensen δημιούργησαν ένα instagram worthy σκηνικό έξω από το Utopia @ Golden Hall. Για μία ολόκληρη εβδομάδα οι επισκέπτες του Utopia ήρθαν για να βγάλουν φωτογραφίες για τα social media στο απόλυτο photo opportunity σκηνικό με αντικείμενα Georg Jensen και κέρδισαν δώρα από το απόλυτο brand σκανδιναβικού design.