Ευγενία Σαμαρά, πες μας γιατί γελάς κάθε φορά που διαβάζεις ότι παντρεύεσαι

Ευγενία Σαμαρά, πες μας γιατί γελάς κάθε φορά που διαβάζεις ότι παντρεύεσαι

Δείτε το video από το talk της Ευγενίας Σαμαρά με τους MI-RO.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένη το απόγευμα της 4ης Δεκεμβρίου στο talk με τους fashion designers MI-RO ήταν η Ευγενία Σαμαρά που σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μίλησε για το αν παντρεύεται τελικά, με ποιους ανθρώπους που θαύμαζε τελικά έχει συνεργαστεί και φυσικά ποια είναι τα δικά της αγαπημένα items από το Utopia . Δείτε το video και τις φωτογραφίες και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα τα συναρπαστικά που έρχονται.

Την ίδια εβδομάδα, τα Starbucks κάλεσαν το κοινό να έρθει και να απολαύσει τον αγαπημένο του καφέ Starbucks χάρη στις νέες Espresso Capsules, αλλά και να ανακαλύψουν την νέα και άκρως λαμπερή συλλογή των Starbucks για μοναδικές προτάσεις δώρων για όσους λατρεύουν τον καφέ! Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από το event.