Σίσσυ Φειδά, ποια είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια που επιτρέπεις στον εαυτό σου;

Σίσσυ Φειδά, ποια είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια που επιτρέπεις στον εαυτό σου;

Δείτε το video από το talk της Σίσσυς Φειδά με τους MI-RO.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένη το απόγευμα της 11ης Δεκεμβρίου στο talk με τους fashion designers MI-RO ήταν η Σίσσυ Φειδά που σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μίλησε για τα αγαπημένα της Χριστούγεννα, ποια είναι η πολυτέλεια που επιτρέπει στον εαυτό της και αν επιθυμεί να επιστρέψει στην τηλεόραση. Δείτε το video και τις φωτογραφίες και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα τα συναρπαστικά που έρχονται.

Την ίδια εβδομάδα, το Utopia και το παιδικό κομμωτήριο Dancing Scissors έκαναν μοναδικά παιδικά χτενίσματα στους μικρούς φίλους του Utopia. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από το event.