Η Ελένη Ψυχούλη σε ένα one-on-one talk με τη Γαλάτεια Λασκαράκη στο Utopia @ Golden Hall

Η Ελένη Ψυχούλη σε ένα one-on-one talk με τη Γαλάτεια Λασκαράκη στο Utopia @ Golden Hall
18
Νοεμβρίου
16:00

Δείτε στο IGTV του Golden Hall το talk της γνωστής δημοσιογράφου γαστρονομίας.

 

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και οι curator του, εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία μοναδική και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τους curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Η νέα θεματική του Utopia υπό την επιμέλεια του Marie Claire και της Γαλάτειας Λασκαράκη, editor-in-chief του Marie Claire ακούει στο όνομα "Fashion Matters" και εξερευνά τη στενή σχέση μόδας και γυναικείας ενδυνάμωσης, μέσα από τους πιο εμβληματικούς και επαναστατικούς σταθμούς στην ιστορία του στιλ, με επιλογές από τα καταστήματα του Golden Hall.

Και επειδή σε περίοδο lockdown δεν μπορείτε να βρεθείτε στο Golden Hall για να δείτε από κοντά τα μοναδικά αντικείμενα που έχει συλλέξει η curator και να επισκεφτείτε το showroom, το Utopia έρχεται στο σπίτι σας, στο γραφείο σας ή όπου αλλού είστε στην περίοδο της καραντίνας φέρνοντας τα πετυχημένα talks online μέσω του IGTV του Golden Hall στην εκδοχή των "Quarantine talks".

Την Τετάρτη 18/11 καλεσμένη του Marie Claire και της Γαλάτειας Λασκαράκη στις 16:00 το μεσημέρι θα είναι η Ελένη Ψυχούλη. Η αγαπημένη δημοσιογράφος γαστρονομίας θα συνομιλήσει στο IGTV του Golden Hall στο πλαίσιο της θεματικής "Fashion Matters" @ Utopia με τη διευθύντρια του περιοδικού μόδας για να μοιραστεί μαζί μας μερικά μυστικά γαστρονομίας για την ελληνική κουζίνα που ίσως δεν γνωρίζαμε, να αποκωδικοποιήσει το μοναδικό της στιλ και τη σχέση της με τη μόδα και να μας αποκαλύψει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για τη ζωή της και δεν είχαμε μέχρι σήμερα τη δυνατότητα.

Να είστε όλοι εκεί στο online ραντεβού μας!

 
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης