Χρήστο Χωμενίδη, θεωρείς τον εαυτό σου φεμινιστή;

Χρήστο Χωμενίδη, θεωρείς τον εαυτό σου φεμινιστή;

Δείτε το video από το talk του Χρήστου Χωμενίδη στο Utopia με το Marie Claire.

 

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και οι curator του, εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένος το απόγευμα της 4ης Νοεμβρίου στο talk με το Marie Claire και την editor-in-chief του περιοδικού, Γαλάτεια Λασκαράκη ήταν ο Χρήστος Χωμενίδης, ο γνωστός συγγραφέας που άνθρωποι έχουν λατρέψει τα βιβλία του σε όλον τον κόσμο. Ο σύγχρονος διανοούμενος σε απολαυστικό talk μίλησε για τη δημιουργική του ζωή στην καραντίνα, το νέο του βιβλίο, την αμερικανική πολιτική, τον φεμινισμό, τη σχέση της κόρης του με την Coco Chanel και μας μας αφηγήθηκε ιστορίες που χρειαζόμασταν τόσο να ακούσουμε και δεν το γνωρίζαμε καν. Δείτε το video και τις φωτογραφίες και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα αυτά που έρχονται.